perjantai 6. helmikuuta 2009

pieniä hyötykäsitöitä

Nettipalstalla osallistuin vaihtoon, sain tilalle kasan kankaita ja meiltä lähti unipussi kankaiden entiselle omistajalle. Näistä kankaista syntyykin vielä kaikkea ihanaa... tosin kankaiden vähentämisprojektissa moinen hyötyvaihto ei paljoa auttanut - mutta lisäsi kyllä ompelumotivaatiota!

Tälläisistä siteistä ja phs:stä osan vien huomenna ystävälleni tuliaisiksi ja kiitokseksi siitä, että hän vahtii lapsiamme kun juonnan toisen ystäväni 50-vuotisjuhlia. Osan annan kiitokseksi nettisystävälle, kun hän kutoo minulle tällaisen  huivin .

Omasta trikoojemmastani sain ommeltua muutaman pienen nukkevaipan, jotka nekin lähtevät nettiystävien lapsien nukkevauvojen käyttöön. Miten monta ystäävää olenkaan saanut netitse!
Kuva olisi ehkä kaivannut jotakin mittatikkua viereensä, mutta näin sanallisesti todettakoon, että ovat babyborn-nukelle sopivia. Ja lisää samaa kokoa on jo leikattuna, niin tulee kuoseihin vaihtelua myös pikkuäitien vaipanvaihtopuuhiin.


4 kommenttia:

 1. Heippa! Hankithan sinäkin sitten huivin kanssa saman väristä luomiväriä. ;)

  Nuken vaipat näyttivät tosi kivoilta! Mun kanssa pitäisi ommella muutama tytsin nukeille. Kehittelitkö itse ohjeen?

  VastaaPoista
 2. Vaippakaava on sovellus nb-vaipasta - oliskohan 2-3cm pois jokapuolelta. Vai huivin kanssa samaa luomiväriä *pyärtyy* mutta muistaa, että mä saankin valkoisen huivin puunapeilla. Että harkitaan.
  Merja

  VastaaPoista
 3. Söpösiä siteitä ja kestovaippoja :)
  Tulin vinkistäsi ysv:n kautta poikkeamaan ;)
  Voit vierailla myös minun blogissani jos haluat.

  VastaaPoista

Kiva kun poikkesit!
Aiotko kokeilla itse tehdä jotakin samantapaista vai oletko kenties jo tehnytkin? Linkkivinkki, kiitos.