sunnuntai 4. tammikuuta 2009

prinsessamekkoja ja tiimaritimanttejaYstäväni näki joulunaluspuuhiani ja kysyi, josko hänenkin tyttönsä saisivat prinsessamekot.
Lupasin ommella. Hän kaivoi kangas- ja verhokaappiaan ja löysikin kassillisen verhoja ja palan lakanakangasta. Ensimmäisenä niistä kokosin perheen molemmille tytöille sinivalkoisen talvissävyiset prinsessamekot.
Kaava omasta päästä. Ohje-nuorana tyttösten mitat; olka-napa, napa-nilkka, ja vyötärönympärys.

Pienemmän tytön (kohta vuosikkaan) mekon helma on hiukan prinsessamaista kapeampi, sillä enempää en halunnut rokottaa eskari-ikäisen isosiskon mekonhelmasta.

Takana neppikiinnitys ja rintamukseen tiimarin (joulukoriste-)timantit ja sen kehykseksi pieniä lasihelmiä, niin prinsessat pääsevät sipsuttamaan ja pyörähtelemään uusissa mekoissaan. Pientä esimakua tästä sain, kun isompi mekko kävi kotisovituksessa.

3 kommenttia:

  1. Ihania mekkoja taas! Nää on niin eri maailmasta ja niiiin paljon kauniimpiaja tyylikkäämpiä, kuin disneyprinsessahömpötysmekot ja muut sen tyyliset.

    VastaaPoista
  2. Voi kun ihania justiin kattelin meiän tyttöjen roolivaatteita et kaipailisivat ehkä uusi ja isompia. saisinkohan hyödynnettyä viime kesän juhlien kaitaliinat...

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloisia pienten prinsessojen asuja! Ja timantit kyllä kruunaavat aina kaikki ihanuudet. Muistan varmaan ikäni kuinka isäni osti minulle, ollessani noin viisi vuotias, Joensuun torilta markalla aidon timanttisormuksen :)

    VastaaPoista

Kiva kun poikkesit!
Aiotko kokeilla itse tehdä jotakin samantapaista vai oletko kenties jo tehnytkin? Linkkivinkki, kiitos.